PROGRAMARKIV

I tillegg til de store produksjonene medvirker Oslo Domkor ukentlig i Oslo domkirkes gudstjenesteliv.

Se domkirkens program her.

EVENSONG

En vakker gudstjeneste fra den anglikanske tradisjonen, som inviterer til meditasjon og ettertanke.

Fredag 31. august kl. 16.30

RACHMANINOVS
VESPER

Domkoret fremfører dette vakre verket som en del av Oslo kulturnatt. Arrangementet er gratis!

Fre. 14 september kl. 21.00 -

SONGS FOR AN
OPEN SPACE
ULTIMA 2018

Sangere fra Oslo Domkor urfremfører helt nyskrevne verk av fire unge komponister: Bernhard Bornstein,
Birgit Djupedal, Jasmina Sinadinovic og Bendik Sells.
Presentasjonen er resultatet av en to-dagers workshop hvor komponistene har fått veiledning av fransk-libanesiske
Zad Moultaka.

Søn 16. september kl. 17.30 -

EVENSONG

I denne evensong synger Oslo Domkor verker fra den anglikanske tradisjonen - av Herbert Howells, Charles Wood og Kenneth Leighton

Fredag 28. september kl. 16.30 -

NIDAROSMESSE

Oslo Domkor med gjestemusikere fremfører Gisle Kverndokks Nidarosmesse i høymessen.

Kverndokks messe fremføres som et ledd i feiringen av Norsk Komponistforeningens 100-års jubileum.

CHICHESTER PSALMS I HØYMESSEN

I 2018 feirer vi at det er 100 år siden Leonard Bernstein ble født. Oslo Domkor med gjestemusikere og solist fra Oslo Domkirkes Guttekor fremfører Bernsteins Chichester Psalms i høymessen.

Søndag 14. oktober kl. 11.00 -
Oslo Domkirke

SALMER PÅ ALLEHELGEN

En konsert med musikk til trøst og livsmot og som kilde til håp og lys. Oslo Domkor med Tord Gustavsen på klaver og Kåre Nordstoga på orgel fremfører salmer i tradisjonell og ny drakt. Musikken er også spilt inn på platen som lanseres på konsertkvelden.

Søndag 4. november kl. 19.00 -

80 ÅR SIDEN KRYSTALLNATTEN

9. november markerer vi at det er 80 år siden Krystallnatten.
Denne kvelden fremfører Oslo Domkor og Orkesterkollektivet Ståle Kleibergs Requiem: For the victims of Nazi persecution. Konserten spilles til inntekt for Amnesty International.

Fredag 9. november kl. 19.30 -

VENETIANSK JUL

Oslo Domkor og musikere fra Forsvarets Stabsmusikkorps innleder Oslo domkirkes julekonsertsesong med musikk fra Venezia rundt anno 1600.

Søndag 2. desember kl. 18.00 -

KLINGE SKAL ET JUBELKOR